fbpx
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Grupa 15.01.2021 - SOLD OUT

Următoarea grupă începe pe 30 martie 2021.

Grăbește-te! Locurile se ocupă foarte repede.

Cum mă înscriu?

Pentru a te înscrie la Alex Constantin Academy ai nevoie de un dosar care să conțină următoarele documente:

  1. Copie după C.I. 
  2. Copie după ultima diplomă de studii (minim 8 clase obligatorii)
  3. Adeverință obținută de la medicul de familie care atestă faptul că ești apt/ă pentru participarea la aceste cursuri de calificare ca frizer

Numărul de locuri din fiecare serie este limitat. Pentru garantarea locului tău în clasa de cursanți selectată, va fi necesar un avans în valoare de 2000RON.

Beneficiezi gratuit de cursul online in format video pentru a putea invăța și reveni asupra informației oricând dorești

Costul total al cursului este de 4000RON, plata acestuia poate fi achitată în alte 2 tranșe de 1000 de lei (se exclude avansul).

Dacă alegi să achiți integral cursurile de la început, îți oferim un BONUS: vei achita în total doar 3500RON în loc de 4000RON.

Cum s-a lansat ALEX CONSTANTIN ACADEMY?

Totul a pornit de la experiența de la care a plecat fondatorul salonului, Alex Constantin!

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, în care creativitatea și perseverența s-au dovedit a fi extrem de importante, a pus bazele unui nou concept de academie de hairstyling, un concept ce începe să prindă popularitate și să-i fie descoperită importanța în România!
Dacă îți dorești cu adevărat să profesezi în această industrie, te invităm să participi la o școală adaptată corespunzător cerințelor tuturor cursanților și domeniului!

CINE ESTE TRAINERUL

Vei fi instruit de către cei mai buni traineri: Alex Constantin, fondatorul salonului, academiei și preferatul vedetelor cu o experiență de 12 ani în domeniu.

Numele meu este Alex Constantin și am o experienţă în domeniul hairstylingului de 12 ani!

Cu nenumărate cursuri şi seminarii naţionale şi internaţionale parcurse pentru cunoașterea acestei arte în materie de barbering (cât şi de coafor), atât în România (Blondi Academy, Top Line, L’oreal şi Wella), atât în Milano sau Moscova, cât și în Londra, la branduri recunoscute precum Vidal Sasson şi Tony&Guy.

După startul salonului Alex Constantin Concept, la doar un an și jumătate, am decis ca împreună cu echipa mea de traineri să punem bazele unei noi ere în materie de barbering!

De atunci, într-un timp foarte scurt, deja Alex Constantin Academy se poate lăuda cu instruirea cu succes a peste 100 de specialiști.

INVAȚĂ O MESERIE PE VIAȚĂ ÎN DOAR 12 SĂPTĂMÂNI

Una dintre cele mai cunoscute și populare academii de frizerie din România care îți garantează cele mai unice beneficii:

Dacă la sfârșitul cursului nu ai învatat să tunzi, îți returnăm toți banii inapoi!

Diplomă Acreditată

Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, iar astfel vei obține o diplomă acreditată cu care vei putea profesa la nivel național și internațional.

Printre puținele școli care GARANTEAZĂ un post de frizer la absolvirea cursului!

Iți oferim șansa să devii colegul nostru, totul depinzând doar de tine și evoluția ta în acest curs: nu punem accent pe experiența în domeniu pe care toți o cer la angajare!

ORICE MESERIE SE ÎNVAȚĂ MAI UȘOR PRIN PASIUNE!

NOI AM AJUNS AICI DIN PURĂ PASIUNE ȘI PERSEVERENȚĂ - ACUM E RÂNDUL TĂU!

GALERIE MEDIA

Din experiența noastră știm cât de important este pentru cursanți să se obișnuiască cu ambientul unui salon premium în care fiecare element  contează (produse profesionale, conduita și tot ceea ce reprezintă vibe-ul unui salon)

Iată, așadar, atât câteva poze din cadrul cursurilor noastre, cât și un scurt clip de prezentare:

FAQ

Diploma este acreditată de Ministerul Educației și este valabilă pe întreg teritoriul european, ceea ce înseamnă că abilitățile tale vor fi recunoscute în cadrul oricărei frizerii din acest spațiu geografic. Te poți angaja oriunde în domeniu, la orice frizerie. 

În ceea ce privește cursurile de frizerie, putem deveni colegi chiar după finalizarea cursurilor. În cadrul salonului vei obține experiența necesară acestui domeniu cu ușurință. Inițial, vei fi coordonat de către frizerii noștri de top pentru a-ți crea propriile tale tehnici și cele mai cool frizuri!

Cursul se va ține de 3 ori pe săptămână: marți, joi si sâmbătă de la 08-11 (materia se reia mereu pentru a nu pierde elementele importante). Programul este structurat special pentru a nu renunța la locul de muncă, școală, facultate, etc (dacă este cazul) și pentru a efectua prezența la cel puțin 2 cursuri pe săptămână. În cazul în care lipsiți la una din zilele în care se țin cursuri, materia se va relua mereu, ceea ce înseamnă că nu vei pierde informație!

Pentru cursul de începători, te luăm și de la 0! Nu este necesară experiență, ceea ce este chiar mai bine, fiindcă te vom putea învăța totul de la A la Z, fără să existe situația în care cunoștințele pe care le deții deja să se amestece cu direcțiile noastre.

Vei învăța tehnici elementare de tuns și styling, vei avea toate instrumentele necesare puse la dispoziție din partea noastră. Vei învăța modalități importante precum promovarea în cercurile de prieteni, rude, cunoștințe, etc., de la poze până la postări. pe paginile personale și nu numai, pentru a vă putea atrage clienții de la bn început. Pe toată durata cursului veți beneficia de toate atuurile locației noastre ultra centrale (salonul Alex Constantin Concept) situat în zona Unirii (Radu Vodă nr. 17), de produse profesionale, ambient profesional, mobilier, oglinzi, scafe, te vei obișnui cu vibe-ul unui salon. 

Ne poți spune oricând un număr de telefon sau o informație a  persoanei respective pentru ca noi să o putem contacta. Spune-ne mai multe despre el/ea la numărul de telefon 0732341346!

Nu este o problemă! Cursul costă, în total, 3500 de lei. În momentul în care te înscrii la cursuri va trebui să oferi un avans de 1500 de lei pentru a-ți asigura locul. După aceea, mai rămân 2 rate de achitat, fiecare a câte 1000 de lei. Una va trebui achitată în perioada de desfășurare a cursurilor, cealaltă – la finalizarea acestora. 

TESTIMONIALE

CURSURI DE PERFECȚIONARE

(pentru cei cu experiență în domeniu de minim 2 ani)

Durată: 2 săptămâni (6 ședințe)

Tarif: 1200 lei (posibilitate 2 rate)

Aceste cursuri se țin periodic. Pentru mai multe informații ne puteți contacta la nr. de tel: 0760531955

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Completează formularul de mai jos pentru a-ți rezerva locul.

Sau contactează-ne direct telefonic: 0732341346 / 0760531955

Call Now Button