fbpx
Design unic
Am muncit mult la crearea unui spațiu atractiv și gândit din punct de vedere creativ, astfel încât oamenii să simtă un vibe diferit și primitor atunci când ne calcă pragul.
Aplica acum
Suport continuu
Vei primi suport continuu pentru instruirea oamenilor, modul de administrare al afacerii, cum să te promovezi și să eviți eventualele probleme peste care noi am trecut!
Aplica acum
Previous
Next

Barber Shop By Alex Constantin Concept

CONCEPT UNIC DE BUSINESS - rezolvând cele mai mari rețineri și probleme generale la nivel de afacere locală, fără a pierde investiția pe termen nedeterminat.

1. Noi îți punem la dispoziție ,,Locația fizica”, mai exact, salonul modular, dat fiind faptul că, dacă nu se pretează într-un timp de 2 ani într-o anumită zonă, se poate RELOCA instant în altă zonă. Acesta fiind un avantaj primordial în orice afacere pentru a nu pierde niciodată investiția de AMENAJARE, dat fiind faptului că infrastuctura este partea cea mai costisitoare într-un business fizic.
2. Te asigurăm mereu cu PERSONAL ACREDITAT ȘI PROFESIONIST, acesta trecând peste anumite probe și examene înainte de a-și exercita profesia de frizer profesionist în cadrul francizei (marea majoritate provenind din academia noastră, formându-i în stilul nostru), rezolvând a doua mare și importantă problemă la nivel de afacere: problema de a găsi personal acreditat în domeniu.

✅ BRANDING & MARKETING

- inserarea paginii francizei în site-ul central, cu aplicație de programări individuală (practic, această aplicație gestionează, programează și face toată treaba managerială de sustenabilitate controlată a businessului local)

✅ DREPTURI DE IMAGINE

- posibilitatea folosirii imaginilor și clipurilor de prezentare generală a brandului nostru în numele tuturor francizelor (vedete/persoane influente cu creștere exponențială în Social Media)

✅ BENEFICII DE IMAGINE ȘI CREȘTERE RAPIDĂ

- ridicarea și încrederea rapidă a businessului local francizant și potențialul clienților din zonă, dar și de pe social media + Google ADS: motor de căutare rapid și concis datorită puterii brandului în piață.

✅ LOGISTICĂ/ASISTENȚĂ/MANUAL OPERATIV și IMPLEMENTARE CU AJUTOR DE SUSȚINERE
... la și după începerea activității fizice a locației francizante!

🤝 Preț ferm al containerului ,,la gata” - format din două containere modulare care implică cca 25mp, utilat complet pentru a da start activității - este de 32.000€.
Prețul Francizei Alex Constantin Concept Barber Shop este de 8.000€, cu o taxă fixă de redevență lunară de 500€ începând cu a 7-a lună de activitate. Costul total al afacerii la cheie: 40.000€

Cum aplici pentru franciză?

Completează formularul de mai jos și dacă răspunsurile tale ne atrag atenția te vom contacta pentru a discuta toate detaliile!